U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Leuven

Fotograaf Leuven

Hieronder vindt u een overzicht van alle fotografen in Leuven. Voor een overzicht van fotografen in de provincie Vlaams-Brabant, ga naar fotograaf Vlaams-Brabant. Of ga naar direct contact met fotografen om via één e-mail in contact te komen met meerdere fotografen tegelijk.

1

Bart Heleven Fotografie

Blijde Inkomststraat, 3000 Leuven (Vlaams-Brabant)
Tel: 0474405954, Fax: -, BTW-nr: BE0686913814
Met ongeveer 10 jaar ervaring staat voor u het profiel van een veelzijdige
fotograaf.

Van een artistiek concept op maat tot de uitvoering en afwerking van uw foto’s, zowel digitaal als het drukwerk, …. Dit wordt voor u tot in de puntjes geregeld.

Op een knop drukken kan iedereen, goede foto’s maken is echter een vak. Anderen helpen door prachtige foto’s af te leveren en hun mooie herinneringen vast te leggen geeft mij hierbij veel voldoening.

Ben je benieuwd naar meer? Neem hiervoor zeker een kijkje op mijn website.
Fotografie, Event fotografie, Huwelijk fotografie, Architectuur fotografie,
Product fotografie, Concert fotografie, Food fotografie, Fotograaf, Fotoprints, Fotoreportage
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Bart Heleven Fotografie

FONS images

Oudebaan 244 A, 3000 Leuven (Vlaams-Brabant)
Tel: 0496 42 02 63, Fax: -, BTW-nr: -
fONS images:

Het begon allemaal op het kruispunt van twee passies: fotografie en fietsen. Al fietsend door België en enkele van Europa’s mooiste regio’s, met een camera op mijn rug, documenteerde ik mijn avonturen op sociale media. Dit trok de aandacht van verschillende merken en organisaties voor samenwerkingen. Mijn enthousiasme om meer tijd en middelen in fotografie te investeren, groeide steeds meer. In de zomer van 2022 voelde de tijd rijp om van deze hobby een deeltijds beroep te maken. Zo ontstond fONS images, vernoemd naar mijn overleden beste vriend, Fons de beagle.

Als autodidact fotograaf verkies ik de minder bewandelde paden – letterlijk en figuurlijk – en leg ik mijn onderwerpen vast in hun natuurlijke omgeving, met minimale manipulatie en maximale spontaniteit, zo echt mogelijk. Zoals blijkt uit de honderden beelden die ik al fietsend en wandelend heb gemaakt, is de natuur mijn favoriete werkomgeving. Toch hou ik van elke fotografische uitdaging, ongeacht de setting, en verbreed ik voortdurend en nieuwsgierig mijn fotografische horizon.
Komt jouw visie op beeldcreatie overeen met de mijne? Dan zouden we een goed team kunnen vormen. Of je nu al precies weet wat, hoe en waar, of je hebt een algemener idee dat je samen verder wilt ontwikkelen, of je wilt gewoon meer weten over FONS en de kansen die we voor je hebben, neem dan gerust contact op.
Outdoor fotografie, Sport fotografie, Event fotografie, concert fotografie,
Reis fotografie, Portret fotografie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › FONS images

Babyfotografie Verhaegen

Grote Markt, 3000 Leuven (Vlaams-Brabant)
Tel: -, Fax: -, BTW-nr: -
Babyfotografie in regio Vlaams-Brabant en Antwerpen: spontane newborn- en
babyfoto's met focus op de emoties, de verbondenheid, de warmte, de kleine details,... Om unieke herinneringen te vereeuwigen!
Diensten: baby, newborn, lifestyle
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Babyfotografie Verhaegen

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy