U bent nu hier: Home » Contact

Contact

Indien u contact wilt met fotografen, gebruik dan NIET onderstaand contactformulier, maar ga naar direct contact met fotografen. Gebruik onderstaand contactformulier als u contact wilt opnemen met betrekking tot de website Fotograaf-vinden.be.

Gegevens e-mail

U kunt nieuwe logingegevens opvragen via de volgende link: nieuwe logingegevens opvragen.

Wij kunnen uw account niet verwijderen. U kunt uw account zelf verwijderen door in te loggen op uw account. Daar vindt u een optie om uw account te verwijderen. Logingegevens kwijt? Zie: nieuwe logingegevens opvragen.

Kijk eerst of uw eventuele vraag wordt beantwoord bij de veel gestelde vragen. Is dit niet het geval maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Indien van belang vermeld ook uw gebruikersnaam en bedrijfsnaam, zodat we uw gegevens erbij kunnen zoeken.

Indien u zich wilt aanmelden voor Fotograaf-vinden.be, ga dan naar het gedeelte op deze website dat bestemd is voor fotografen: Ik ben een fotograaf.

Via onderstaand contactformulier kunt u NIET in contact komen met fotografen. Gebruik daarvoor de volgende link: direct contact met fotografen. Wij kunnen u persoonlijk niet helpen bij het vinden van fotografen. Daarvoor dient u gebruik te maken van de website.

Wij zijn (tijdelijk) gestopt met het aangaan van linkruils. Aanvragen voor het ruilen van links zullen niet in behandeling worden genomen. Het heeft dus weinig zin om dit contactformulier in te vullen voor dit doeleinde.

Type onderstaande 5 letters over (geen hoofdletters)
Type de 5 letters over!
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy