U bent nu hier: Home » Brussels-Gewest » Elsene

Fotograaf Elsene

Fotograaf-vinden.be bevat helaas nog geen fotografen in Elsene. Ga naar fotograaf Brussels-Gewest of ga naar direct contact met fotografen om via één e-mail in contact te komen met meerdere fotografen tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Brussels-Gewest.

1

Light it All BV

Niet gevestigd in de plaats Elsene, maar wel in de provincie Brussels-Gewest.
De Laubespinstraat 86/032, 1090 Jette (Brussels-Gewest)
Tel: +32475641466, Fax: -, BTW-nr: BE0643883129
Op 1 april 1995 begon Geert Vanden Wijngaert te werken als freelance
fotograaf voor lokale kranten en tijdschriften. Na een reis naar Pakistan in september 1996 werd hij fulltime freelancer voor Belga Press Agency in Brussel. Hij maakte ook verschillende sociaal geïnspireerde reisdocumentaires voor het Belgische weekblad P-Magazine en publiceerde in verschillende nationale en internationale kranten en tijdschriften.

​In 2001 verliet Geert Belga Press Agency om te gaan werken voor The Associated Press in Brussel, waar hij verslag uitbracht over de internationale politiek (Europese instellingen, de NAVO,...), sport (voetbal, tennis, wielrennen...) en het dagelijkse nieuws.

​In 2002 en 2003 won Geert de Nikon Photo Press Award voor de beste ‘Nieuwsfoto’. In 2017 ontving hij de prijs ‘Politiek Beeld van het Jaar’.

​Na 18 fantastische jaren verliet hij in 2019 The Associated Press en ging werken voor Bloomberg Media. Twee jaar later hervatte Geert het freelancen voor The Associated Press.

​Sinds 2013 is Geert de fotograaf van het Belgische Solar Team en sinds 2023 volgt hij het Belgische koningshuis voor Getty Images.

​Geert doet daarnaast opdrachten voor nationale en internationale kranten en tijdschriften en houdt zich bezig met architectuur-, interieur- en bedrijfsprojecten, corporate events, zakelijke en creatieve portretten en real estate fotografie.
Bedrijfsreportages, Zakelijke portretten, Vastgoedfotografie, Portretten,
Architectuurfotografie, Interieurfotografie, eventfotografie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Light it All BV

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy