U bent nu hier: Home » Antwerpen » Essen » Karen Verheyden Photography

Karen Verheyden Photography

Kievitstraat
2910 Essen (Antwerpen)
Tel: -
Fax: -
BTW-nr: 0674492270
Afbeelding › Karen Verheyden Photography KarenVerheydenPhotography:
"De mooiste foto's ontstaan wanneer jij je op je gemak
voelt."


♡ Gevoelsmatige zwangerschapsfotografie
♡ Paardvriendelijke paardenfotografie
♡ Zwangerschapsfotografie met je paard.
♡ Afscheidsfotografie van je paard
Regio: Antwerpen (BE), Noord-Brabant (NL)

Bijzondere momenten verdienen bijzondere foto's, en ik geloof dat
de mooiste foto's ontstaan wanneer jullie je op je gemak voelen.

Met mijn telelens leg ik jullie liefde en connectie op een spontane en ontspannen manier vast,  zodat je deze momenten voor altijd kunt herbeleven.

Stress en tijdsdruk zijn woorden die niet bestaan tijdens mijn shoots, just relax and enjoy!

Mijn focus ligt op jullie connectie en liefde voor elkaar. Ik creëer foto's die niet alleen mooie beelden zijn, maar die ook jullie emoties en gevoelens weergeven. Mijn doel is om elke klant een ervaring te bieden die niet alleen prachtige foto's oplevert, maar ook een blijvende herinnering is aan een bijzonder moment in jullie leven.

Als professionele fotograaf hecht ik veel belang aan kwaliteit en persoonlijk contact met mijn klanten. Ik begrijp dat een fotoshoot soms onzekerheid met zich meebrengt en daarom sta ik altijd klaar om jullie te ondersteunen en vragen te beantwoorden.
Zodat jullie achteraf kunnen terugkijken op prachtige foto's vol mooie herinneringen.

Als jij ook droomt van een relaxte fotoshoot in de natuur, die jullie unieke band weergeeft en waarbij er ook extra aandacht wordt besteed aan de beleving en noden van jezelf, je partner en/of paard, dan ben je bij mij aan het juiste adres.
 
Op mijn website en social media kanalen kan je mijn portfolio kijken en vind je ook handige tips terug voor tijdens je fotoshoot.
Diensten: Zwangerschapsfotografie, Paardenfotografie, Afscheidsfotografie paarden, Volledige nabewerking lightroom en photoshop (inclusief gezichten, kledij, wegwerken fotohalster,...), Gratis (kennismakings)videocall, Extra uitgebreide infobrochure met handige tips, Persoonlijke aanpak: ondersteuning voor, tijdens en na je fotoshoot, Aanbod aan externe geschikte locaties, Ondersteuning bij het kiezen van eventuele afdrukken, welke soort muurdecoratie het beste past bij je interieur en de foto's,..., Binnenkort: mogelijkheid om je afdrukken, muurdecoratie via mij te bestellen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Werkzaam in een straal van ongeveer 50 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy