U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Aalst » Pixelduo

Pixelduo

Salaartsbos 3
9300 Aalst (Oost-Vlaanderen)
Tel: 048 50 24 918
Fax: -
BTW-nr: BE0719201847
Afbeelding › Pixelduo Pixelduo zijn Nancy De Lange & Johan Van Cauwenberghe. Wij zijn een man en vrouw fotografie-, videografie- en webdesign team en we zijn er gewoonweg stapelgek op!

We houden ervan om beiden met mensen en pixels bezig te zijn en ieder project tot een unieke ervaring te maken.

Wat is er mooier dan met stilstaande en bewegende beelden de wereld om ons heen weer te geven zodat je je emoties en indrukken van het moment later nog eens kan beleven. We maken foto-en videoreportages door geheel België.

En waarom niet al die foto’s en beelden integreren in jouw persoonlijke- of bedrijfswebsite om je vrienden en klanten een beter idee te geven van wie je bent of waar je bedrijf voor staat.

Daarvoor gebruiken we een persoonlijke benadering om onze klanten met de beste zorgen te omringen en hen de beste foto’s, videos en/of website te bezorgen.

Veel plezier op onze website en kijk gerust eens rond om een beter idee te vormen van wie we zijn en wat we voor je kunnen betekenen. Wil je meer info neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

WIJ WONEN IN AALST (OOST-VLAANDEREN, BELGIE). WE WERKEN IN HEEL BELGIE EN WE ZIJN OOK BESCHIKBAAR VOOR REPORTAGES OP LOCATIE.
Diensten: Huwelijksfotografie, Communie, Portretfotografie, Bedrijfsfotografie, Portret, landschap, natuur, architectuur, Doopfeest, babyborrel, Geboorte, Newborn, Bedrijfsfilms, Webdesign
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy